(stavki  ... )
Nalazite se ovde: Harmonija » O nama

O nama

Indeks članka
O nama
Reference
Sve strane

Harmonija d.o.o. je osnovana 28.12.1990. godine kao akcionarko društvo u mešovitoj svojini. Već dve decenije snabdevamo tržište Srbije i regiona muzičkim instrumentima, muzičkom literaturom, audio opremom i koferencijskim sistemima. S obzirom na to da se u ponudi vodimo isključivo kvalitetom instrumenata i dodatne opreme, generalni smo zastupnici renomiranih kompanija Petrof, Strunal, Schlagwerk, Innovative Percussion, Black Swamp, a u ponudi između ostalog imamo i proizvode legendarnih proizvođača Carvin, Premier, Turkish, itd. Neki od naših stalnih klijenata su muzičke škole i  gradske institucije. 

 

U potrazi za novim poslovnim izazovima razvili smo i delatnost opremanja prostora konferencijskim sistemima i video konferencijskim sistemima, koristeći isključivo najsavremeniju opremu vodećih svetskih proizvođača. Naši partneri u ovoj oblasti su Beyerdynamic i Polycom. Sistemi koje nudimo garantuju sigurnost i operativnost u svakom pogledu, što dokazuju svi sistemi koji su instalirani u državnim organima Republike Srbije, Vladinim i nevladinim organizacijama, domaćim i stranim bankama širom zemlje. Kao referencu navodimo uvođenje sistema u konferencijsku salu Udruženja Banaka Srbije i uvođenje konferencijskih sistema za Univerzijadu Beograd. Opremljena je najsavremenijom audio i video tehnologijom i wireless sistemom za simultano prevođenje. Posedujemo snažnu razvojnu moć sa iskusnim profesionalnim timom, koji vrši kontrolu od inicijalne faze planiranja, pa sve do konačnog izvršenja radova. Naši partneri, izvršioci radova, su Network Co Beograd i Meganet Beograd

 

Zašto smo baš mi najbolji izbor za kupca instrumenata ili audio opreme?

U Harmoniji verujemo da je zadovoljstvo naših kupaca na prvom mestu. Stoga se trudimo da svakome ko dođe u našu radnju maksimalno izađemo u susret. Budite uvereni da ćemo učiniti sve što je u našoj moći da dobijete željeni proizvod po najboljim uslovima na tržištu.

 

Misija kompanije: Mi nudimo samo originalne proizvode!