(stavki  ... )
Nalazite se ovde: Harmonija » Konferencijski sistemi » Video konferencijski sistemi

Video konferencijski sistemi feed


Video konferencija predstavlja interaktivnu (audio i video) komunikaciju u stvarnom vremenu, između dve ili više lokacija, što omogućava interakciju između učesnika na udaljenim lokacijama sličnu onoj koja bi bila moguća da su oni u istoj prostoriji. Tehnologija koja sačinjava video konferencije obuhvata od jednostavnih kamera i mikrofona do složenih i moćnih mrežnih uređaja. Ova tehnologija se stalno menja i usavršava u cilju dobijanja što boljeg kvaliteta zvuka i slike.  

Audio-video konferencijska rešenja kompanije Polycom su idealna zamena za klasičan sastanak, pošto omogućavaju da se učesnici koji se nalaze na udaljenim lokacijama vide preko video tehnologije, sastajući se u u stvarnom vremenu (tzv. "real time"). Na ovaj način se u isto vreme povećava produktivnost poslovanja i smanjuju troškovi organizacije putovanja, smeštaja, relokacije, i prevoza zaposlenih. Kontakt "licem u lice" koji ova tehnologija omogućava direktno utiče na kvalitet donošenja odluka.

Primena video konferencijskih rešenja: u poslovnom okruženju (za održavanje sastanaka na daljinu), zdravstvu (asistiranje pri operacijama, konsultacije, predavanja), sudstvu ( uključenje u sudski proces), obrazovanju ( predavanja iz inostranstva).

Prednosti ovog vida komunikacije: ušteda troškova putovanja, prevoza, smeštaja, i sl; ušteda vremena i energije potrebnih za samo putovanje na udaljenu lokaciju kao i za odobrenje putovanja; lakši pristup i fleksibilnost u organizaciji sastanaka – mogućnost češće komunikacije bez procesa odobrenja potrebnog za putovanje radi sastanka.

Polycom video konferencijski sistem Polycom

Polycom video konferencijski sistem

Pozovite za cenu

Polycom nudi mnoštvo rešenja iz oblasti video konferencijskih sistema. Osnovne odlike video konferencijskih sistema su: Multi -Point funkcionalnost, kojom se omogućava da više učesnika, na različitim lokacijama učestvuju u jednom video-konferencijskom raz

Detaljne Informacije...Poslednja izmena: Tuesday, 16 July 2019 13:04